fredag 3 april 2009

Utlottning !


I dag ska jag lotta ut en bok. Boken heter Easy Country och är skriven av Katrin Cargill. Den är på engelska och med många fina bilder.

Jag har precis beställt den och när jag började bläddra i den, så märkte jag att den såg bekant ut. Jag har den redan ! Så om någon vill ha den, skriv bara en kommentar under nästa vecka, så drar jag ett namn under påskhelgen och skickar den till vinnaren.

Vi kan ju säga att utlottningen är för att fira att våren är här, det låter lite roligare :)

Nu ska jag bara ta det lugnt och mysa inför helgens rensande, målande och ev bakande.


Kram !


Today I wanna give away a book. The books name is Easy Country and is written by Katrin Cargill. It's in english and with many lovely pictures.

I have just ordered it and when I started looking in it, I noticed that it looked familiar. I have it already ! If someone wants it, just write a comment under next week and then I will draw a name under the Easter holidays and send it to the winner.

We can say that I do it to celebrate that the spring is here. That sounds more fun :)

Now it's time for some rest and to have it cosy before this weekend and the work I've planned to do with cleaning, painting and maybe I will bake some bread too.


XX

6 kommentarer:

johanna sa...

Hej
Men vilken utlottning ,vill absolut inte missa det! Ha en jättemysig dag
kraaam

Gúa sa...

Jag vill bara komma in en sväng och ge dig min största kram! Och en stor puss på kinden. Som tack för alla dina underbara, varma ord till mig, alltid! Du är en stjärna som lyser upp mina dagar!
Tusen Tack!
Och klart att jag vill vinna en bok..:)
Ha den bästa dagen min vän...Hoppas solen skiner på dig!

Kraaaaaaaaaaam...

Skogshuset sa...

Vilken bok - låter jättemysig bara på titeln! Det passar en som bor på landet så jag är jättegärna med på din våriga utlottning. Själv har jag firat vårens intåg med goda kakor denhär veckan och idag ska vi vara ute hela dagen - härligt!

Hemmalycka sa...

Jag är gärna med i utlottningen.
Kram Kram
Åsa

Vita ljuva tankar sa...

Älskar att bläddra i vackra böcker så...jag vinner den gärna!

Linda :)

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區