fredag 3 april 2009

Utlottning !


I dag ska jag lotta ut en bok. Boken heter Easy Country och är skriven av Katrin Cargill. Den är på engelska och med många fina bilder.

Jag har precis beställt den och när jag började bläddra i den, så märkte jag att den såg bekant ut. Jag har den redan ! Så om någon vill ha den, skriv bara en kommentar under nästa vecka, så drar jag ett namn under påskhelgen och skickar den till vinnaren.

Vi kan ju säga att utlottningen är för att fira att våren är här, det låter lite roligare :)

Nu ska jag bara ta det lugnt och mysa inför helgens rensande, målande och ev bakande.


Kram !


Today I wanna give away a book. The books name is Easy Country and is written by Katrin Cargill. It's in english and with many lovely pictures.

I have just ordered it and when I started looking in it, I noticed that it looked familiar. I have it already ! If someone wants it, just write a comment under next week and then I will draw a name under the Easter holidays and send it to the winner.

We can say that I do it to celebrate that the spring is here. That sounds more fun :)

Now it's time for some rest and to have it cosy before this weekend and the work I've planned to do with cleaning, painting and maybe I will bake some bread too.


XX

5 kommentarer:

johanna sa...

Hej
Men vilken utlottning ,vill absolut inte missa det! Ha en jättemysig dag
kraaam

Goa sa...

Jag vill bara komma in en sväng och ge dig min största kram! Och en stor puss på kinden. Som tack för alla dina underbara, varma ord till mig, alltid! Du är en stjärna som lyser upp mina dagar!
Tusen Tack!
Och klart att jag vill vinna en bok..:)
Ha den bästa dagen min vän...Hoppas solen skiner på dig!

Kraaaaaaaaaaam...

SKOGSHUSET sa...

Vilken bok - låter jättemysig bara på titeln! Det passar en som bor på landet så jag är jättegärna med på din våriga utlottning. Själv har jag firat vårens intåg med goda kakor denhär veckan och idag ska vi vara ute hela dagen - härligt!

Hemmalycka sa...

Jag är gärna med i utlottningen.
Kram Kram
Åsa

IKT i min vardag sa...

Älskar att bläddra i vackra böcker så...jag vinner den gärna!

Linda :)