söndag 26 april 2009

Framåtskridande - Progress
De här bilderna gör ju inte att ni tror att jag är någon proffsfotograf precis... Men de är symboliska för mig. Bilderna visar min fina pionbuske som jag väntar på ska få blommor och min byrå som jag hoppas också ska blomma. Ni kommer att förstå vad jag menar så småningom ! Både växten och möbeln behöver "utvecklas/växa". Den ena saken kan jag göra mer åt än den andra. Men jag hoppas att de båda en vacker dag kommer att försköna platsen där de står :)
These pictures will not help me convince you that I'm a good photographer. But they are symbolic for me. The pictures shows my lovely peony-bush that I waiting for to bloom and my chest of drawers that I also hope will have flowers soon. You will soon understand what I'm talking about later. Both things have to "grow/develop". I can do more with one of the things. But I hope that they both will beautify the place where they stand.

3 kommentarer:

Radhusdrömmar sa...

Kul att du kikade in hos mig! Visst är pioner fina, såg att mina börjar komma upp också här hemma i trädgården.

Kram Johanna

Mia sa...

Jaa, visst är det härligt när det växer så det knakar. :)

Ha en fin vecka!
Kram Mia

Vita Stunder sa...

Tack fina du för dina ord om mina bilder! De värmer :)

Vilken bild syftar du på att jag inte tagit?
Den i headern kommer från ett vykort om det är den du menar, men vitsippan som är ligger som översta bild just nu har jag tagit!

Ha det gott!
Anna