fredag 21 augusti 2009

Förhoppning - Hope


Just nu tittar jag bara in för att önska er en fin helg, helst med sol och lite värme förstås :)
Min helg vill jag fylla med nyttiga saker att göra (och nödvändiga) och en ohejdad kreativitet. Något har jag väntat länge med att göra, men nu ska det bli av !

Många varma kramar

Right now I'm just looking by to wish you a nice weekend, with sun and a little warmth , I hope :)
I want to fill my weekend with useful things to do (and necessary) and an unstoppable creativity. I've waited a long time to do something, but now it will be done !

Many warm hugs

10 kommentarer:

Millas hem sa...

Spännande att få veta vad du gjort sen då!:)

Kraaam

Hemmalycka sa...

Trevlig helg önskar jag dig med och jag hoppas på lite mer sol så att vi kan måla.
Kram Åsa

Richie's 2ts Inspires sa...

Hmmm... vad kan det va? Spännande.

Hoppas du har en skön och trevlig helg.

Natti natt.
/R

Lilla huset på prärien sa...

Hej Anci,

det låter spännande med helgens bravader. Du får skriva vad sen! Själv hoppas jag komma ut på lite långa promenader i helgen, det hade varit skönt!

Kram Jenny

Katta sa...

Låter som en härlig helg ska försöka fylla min med kreativitet med och det är ju som gjort för det nu när vädret är som det är.Kraam Katta

sinnlighet sa...

Åh Anci, Du är för skön! Jag vill gärna ha en bloggträff och har ett litet förslag. Det kanske låter mesigt men ger oss tidsutrymme som heter duga. Snart är hösten här och därmed även julen (jag skojar lite, men bara ytterst lite). Jag skall till Indien i december och kommer att arbeta en hel del extra för att 'plånkan' (plånbok på svenska) skall innehålla någon extra krona att frossa loss i Indien med, läs ta med hem textilier i massor!

Förslag, tycker Du att det är för lång tid om vi pratar februari 2010? Jag kan se fördelar och nackdelar, men för egen del mest positivt. Förslag nummer två är att vi har bloggträffen i Stockholm och försöker att skapa ett riktigt trivselarrangemang runt omkring den. Jag är sugen på att sätta igång och planera, hänger Du på?

Agneta

It's a house sa...

Nu blir jag ju nyfiken vad det är du ska hitta på!!! Jag tror att din önskan slog in, här har vi sol (men ytterst lite värme iofs...)! Hoppas att du också får en underbar helg! Å du tack för dina fina kommentarer inne hos mig! De värmer verkligen!!!

Kram Karolina

Sjabbig men chic sa...

Och jag hoppas att du har en kanonhelg!

kram Lisa

Elisa Day sa...

Vi har haft en underbart solig och varm dag. Undra var du har hittar på? Kram

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hoppas du hade en fin helg sjäv!!!

Många kramisar Millan ♥