tisdag 18 augusti 2009

Sommarfynd - Summer bargain


Nu kan jag ju först av allt säga att bilden i dag kanske inte är den bästa, men jag vill ju så gärna få visa er ett av mina tidiga fynd från sommaren. Det är ett gammalt nattlinne (tror jag) som jag har fått köpa av en vän. Jag vet inte om jag ska ha det på mig, om det ska vara på väggen eller om nattlinnet bara ska få bo i en byrålåda ?! Det får bli en senare fråga. Just nu tycker jag att allt snurrar och att det inte är ordning på någonting. Ja, kanske inte riktigt så, men... Efter en sommar som blev alldeles för okreativ, så hoppas jag på en MYCKET kreativ höst. Jag önskar att jag kan visa er nya saker var och varannan dag som jag har sytt, målat eller snickrat ihop. Jaja, vi får se hur det blir med den saken :)

En stor kram vill jag ge er i alla fall !

I can tell you first of all that the picture today maybe isn't the best one. But I really want to show you one of my bargain from early this summer. It's an old nightgown (I think) that I'm was lucky to buy from a friend. I don't know if I shall wear it, have it on a wall or just lay it in a chest of drawers ?! I have to think about that later. Because right now I feel that everything is upside down and that it just spin. Alright, not exactly like that, but... After a summer that became way too uncreative, I wish for an autumn that will be VERY creative. I hope that I can show you things nearly every day that I have sew, painted or done in some way. We have to see how that turns out :)

Anyway, I wanna give you a big hug !

9 kommentarer:

Bodil sa...

Hej vännen!

Tack för kramen, jag skickar en tillbaka direkt.

Här är en till som inte har nån inspiration och är så trött på att måla att jag vill kräkas men har hur mycket som helst kvar att måla, bläääää.

Vad söt nattskjortan såg ut!

Kram Bodil.

Engelska Villan sa...

Hej svejs!
Vilket vackert nattlinne. Det vore väl härligt att glida runt i det där hemma!
Kram Anna

Jenny sa...

Vilket fint fynd! Jag är säker på att att det blir en riktigt kreativ höst dig! Det ser jag fram emot :) KRAM!

Karna sa...

Så nydelig, fortjener en fin plass denne...

Sjabbig men chic sa...

Ja, jag ska också ta och önska mig en kreativ höst! Jag önskar att Uffe blir riktigt kreativ och bygger ett cykelförråd.;)

Kram Lisa

Ann-Catrin sa...

Godkväll Anci!

Först och främst vill jag tacka för dina alltid så rara kommnetarer inne hos mig.. de värmer ska du veta!!
och sicket sött nattlinne.. det kan du gå ut och fingå i..hihi..

jag fick faktiskt några studekatalogen idag i brevlådan.. men ja.. sent är det nog när jag tänker efter

vore jättekul att ses igen

kram på dig
Ann-Catrin

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

så vackert gammalt nattlinne!!!

~~ Kram ♥ Millan~~

johanna sa...

Hej
Vilket jättefint nattlinne!!!! Helt underbart...Nej visst är det hemskt med kort , får lite ångest varje gång jag ser mitt=)))) Men det är så roligt att få ett ansikte på bloggarna=)
Kraaaaam

johanna sa...

Självklart...vi måste ju känna igen varandra när vi möts=)))