torsdag 13 augusti 2009

På väggen - On the wallJag måste ju tala om för er att det inte var mina hortensior i förra inlägget, tyvärr. De finns i närheten av mitt arbete. Men vackra är de :)

Oj, vad jag har många idéer för vad jag vill ha på mina väggar. Det är både foton, målningar, något vackert tyg eller kanske ett plagg. När vi var i Göteborg i somras fyndade jag några blombilder på ett gammalt antikvariat och de var billiga också. Kartan har jag fått genom mitt arbete. Jag tror att både blommorna och kartan skulle göra sig väldigt bra på rätt plats. Den är inte funnen än bara.

Hälsningar från någon som längtar


I have to tell you that it wasn't mine hydrangeas in the last post, sorry to say. They are near my work. But they are really gorgeous.

Oh, I have so many ideas about what I want to have on my walls. It's both photos, paintings, some beautiful cloth or maybe a lovely dress. When we were in Gothenburg this summer I made a bargain with these flowerpictures at an old second-hand bookshop and they were cheap as well. The map is from my work. I think that the flowers and the map will look marvellous on the right wall, but I haven't found it yet.

Greetings from somebody that yearn

7 kommentarer:

Richie's 2ts Inspires sa...

Kollar bara runt och vill säga "hej" när ändå jag är inne.

Ha en skön natt och en trevlig helg snart §;-)

Mamma Millan sa...

hej hopp...ja samma här så mycket man vill ptyda väggarna med...men allt fåt tyvärr inte plats!!

Go kväll!
~~♥Kramelikram Millan ♥~~

Lilla huset på prärien sa...

Åh jag vet - det finns så mycket fint att ha på väggarna. Mycket att välja på :) De där växtbilderna är superfina!

Kram Jenny

Lina sa...

Halloj! jag kommer inte ihåg vad katalogen heter, det var så längesen jag köpte dem.
Men de är märket Midbec i alla fall! ;-)

Ha en härlig helg!

Kram

Sjabbig men chic sa...

Vilka fina blombilder óch kartan gillar jag skarpt. jag har också en stor karta över Jämtland (eller var det Storsjön kanske)från 1800-talet som har väntat några år på att bli inramad. Fattar inte varför jag inte kommit till skott den är ju också jättefin. Du skulle ha låtsats att de där hortensiorna var dina vet jag. Jag har testat att plantera ut hortensior här uppe hos oss flera gånger men man kan säga att det har skitit sig lika många gånger som jag har försökt.;)

Kram Lisa

H A N N A S - F O R M sa...

Vad gullig du är..tack! Så vackra saker att hänga upp på väggarna...jag brottas alltid vad jag ska hänga upp.Just nu har jag hattar, dörrmatta, trådkorgar, brickor mm på väggarna...längtar efter en vägg med massor av vackra speglar oxå.

Ha det gott!

KRAM
Hanna

Hemmalycka sa...

Jättefint att ha på väggarna. Systrars Söta var jättemysigt om du har vägarna förbi Bålsta.
Kram hela dan
Åsa