söndag 23 augusti 2009

Tankar & Drömmar - Thoughts & DreamsIdag är mina bilder symboliska. Jag är på ett funderade humör och tänker mycket på val, framtiden och känslor.
Mina planer för helgen infriades till en del. Jag har fått mycket gjort här hemma. Kreativiteten fick lida för det. Jag tycker att jag har många idéer, men svårt att få något gjort.
Det känns som det här blir ett smått förvirrat inlägg. Hoppas att ni har överseende med det :)

Tack någon för en härlig sensommardag ! Nu ska jag ta nya tag inför veckan och få saker gjorda.
Kramar

Today my pictures is mostly symbolic. I'm in a thinking mood and it's about chooses, the future and feelings.
My plans for the weekend was fulfilled. I worked with the necessary stuff and have acomplished a lot. But the creativity had to suffer for that. I think that I have many ideas, but difficulties to do something with them.
This feels like a confused post. I hope that you can take that :)

Thanks somebody for a wonderful sunny summerday ! I will start to get things right this week.
Hugs

14 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

Godkväll Anci!

inte alls förvirrat utan väldigt
mänskligt!
drömmar, förhoppningar och grubblerier

Eb stor kram
Ann-Catrin

Ann-Catrin sa...

En "stor kram" skulle det vara och inget annat

lottens vita och gröna sa...

hallå i stugan! är du mmånne i ett vägskäl, jag står med i ett...inte i ett stor bara en lite ringling...men det är nog så jobbigt men det är skönt när man rundat kröken! ta det försiktigt i kurvan då, varmkram lotten

Bodil sa...

Hejsan Anci!

tankar, drömmar, grubblerier och förrvirring finns hos mig också.
Hoppas du finner vad du söker och att du satsar på DIG!
Skönt att få gjort vad du behövde i helgen.
Tack för dina fina ord hos mig.
Kram från en trött Bodil.

Karna sa...

Ikke mye som skjer her heller, selv om det er flere ting som skulle vært gjort...som å kløyve ved...men gjorde jeg det...niks....

Lina sa...

Härliga sommarbilder!
Kramar!!!!

Johanna sa...

Handtillverkade och handgraverade personliga namnhalsband, budskapsringar, romantiska skyddsänglar, äkta 925 silverringar med valfri gravering (text). Alltid gratis frakt!

Vackra smycken för vackra själar,
http://item.blogg.se


Handgraverade smycken, en fin gåva till dig själv eller till en kär vän.

Katta sa...

Tycker inte alls ditt inlägg är förvirrat och inte ska du be om ursäkt för något heller.Känner mig själv presis som du skriver just nu för mej handlar det mycket om val och framtid även om det känns jobbigt så vet jag att allt löser sig tillslut.Känner också mycket väl igen det med att ha en massa ideer men att bara lite av det blir gjort men tänker man efter hur dagarna bara måste vara med allt som måste göras så är det egentligen fullt begripligt att man inte hinner med allt man tänkt sig.Ta en liten sak i taget så går det frammåt ändå.Kram Katta

Skatan sa...

Här har vi också en härlig sensommardag. Klart och soligt och lite svalare än en högsommardag. Underbart! Förvirrat inser jag att jag kan sitta ute och njuta och rikta fejset mot solen medan lillen sover lunch.

Fundera över livet skall man göra. Nu och då :)

Jag önskar en fin kväll!

Anna

Lilla huset på prärien sa...

Åh visst är det härligt att vi får lite fina sommardagar såhär i slutet på sommaren! Jag hade nästan gett upp hoppet faktiskt. Imorgon ska jag åka och hämta en trädgårdssoffa men jag har lovat mig själv att om det finns en stund över ska jag sätta mig och sola i trädgården :)

Kram Jenny

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hallå vännen..ibland måste man tänka !!! då kommer man oftast fram till det bästa!!!

kramelikramisar millemamma♥

Sjabbig men chic sa...

Jag har alltid överseende med förvirringstillstånd. Det är bra att tänka. Trór jag i alla fall. Kanske inte så mycket som jag gör ibland i och för sig för då blir det nästan så att man känner hur det inte får plats i huvudet utan börjar på att trilla ut genom öronen. Det är inte bra.
På lådan står det: AGRA VÄXTMARGARIN STOCKHOLM
Vackert va?!

Kramis Lisa

Hemmalycka sa...

Jag tycker hösten är sådan att man får en massa nya idéer men alla kanske inte blir av. Jag skrev om det i mitt sista inlägg :)
Kram
Åsa

Katta sa...

Ja du Skansen går ju faktiskt att se på många olika sätt, tycker jag ser det på olika sätt varje gång jag är där det gäller bara att gå från olika håll så upptäcker man massor man aldrig sett förut. Hoppas allt är bra med dej. kram Katta