tisdag 4 augusti 2009

Hitta - Find


Nu har jag hittat (tror att jag har en oupptäckt skattkista någonstans) några bestick som jag har fått efter mina föräldrar. Jag vet inte var de kommer ifrån eller hur gamla de är. Men en sak vet jag, det är roligt att hitta saker hemma. Tycker också att jag närmar mig en annan stil än den jag trodde att jag tyckte om. Från det blommiga till det mer rustika. När man inte kommer till/tar sig till en loppis, så får man gräva hemma istället :)

Nu har jag två dagar kvar på sommarsemestern, det känns både lite vemodigt, men också som en nystart. Nu är det snart (tolka det som ni vill) höst och då börjar skolan, kurserna och vardagen på arbetet igen. Jippi eller suck ?!

Ha en underbar dag, alla ni underbara !!

I found something again (I think that I have an undiscovered treasurechest somewhere), it's some spoons that I have after my parents. I don't know where they come from or how old they are. But I know one thing, it's fun to find things at home. I also think that I prefer another style now then before. I want to have it more rustic than flowers everywhere nowadays. When you don't come/goes to a flea market, you can always dig at home imstead :)

I have two days left of my summerholidays and it feels both a little sad, but also like a new start. It's autumn soon (read that as you want to) and it's time for school, courses and the normal life at work again. Yippi or sigh ?!

Have a wonderful day, all you wonderful !!

9 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

Morrn Anci!

ja ibland kan man hitta små skatter hemma.. gamla vackra silverbestick är så vackert att duka med.. de behöver inte heller var lika..
jaha då börjar vardagen igen.. den smyger sig på så sakteliga..
kul du ska gå på textkurs.. skulle faktiskt jag med vilja göra..

kram från Gotland.. ja visst är de ön lätt att älska

kram
A-C

Elin sa...

Visst är det så att man kan hitta fynd hemma... saker man en gång glömt bort eller inte tidigare tyckte om... Det är alltid lika kul att fynda hemma...
Så vackra bestick... vilket underbart fynd...

Många varma kramar
Elin

Elisa Day sa...

Tänk att kunna fynda hemma! Härligt! Jo visst ser hunden ut som en räv. Den är så söt och snäll. Hade kunnat kidnappa den hem till mig. Kram

Bodil sa...

Hejsan Svejsan!

Jag har missat några inlägg ser jag.
vad fina skyltar du köpt och det blir säkert kul att gå och lära sig att texta vackert.
Jag ska gå och lära mig dreja i höst, hade jag tänkt.

Vad fina bestick, tänk att hitta skatter hemma, lyckost!

Vad kul att du har gjort 200 inlägg och kul med utlottning.

Jag tänkte också jag skulle ha en men jag har ingen ide vad som ska vara pris så jag har inte haft nån.

hoppas allt är väl med dig.

Kram Bodil.

Huset vid ån sa...

Tack för titten hos mig...vad glad jag blev. Vilka fina bestick du har...vilket fynd!! Du är varmt välkommen tillbaka till mig! Sommar Kramar Therese

Jenny sa...

Jättefina! Vilken lycka att hitta så fina! Jag känner igen det där med att inse att man gillar en annan stil. Känner precis så jag med! Den har iallafall förändrats lite. Kul är det! KRAM!

Elin sa...

Ville bara önska dig en härlig dag...

Många kramar
Elin

Sjabbig men chic sa...

Fina! Det är väl jättebra att man kan ändra stil för då är man ju inte stillös i alla fall. Vad nu det är. Du, den där stora skeden är lite lik våra skedar. Jag har aldrig klurat ut något namn på dem. Vi har ärvt dem.

Kram Lisa
Måste bara tala om. Vet du vilken bokstavskomb. jag fick här nedanför på ordverifieringen? Nej, det kan du ju inte vet men i alla fall: pizonsdv. Hutlöst! Eller hur?

Velvet and Linen sa...

I love the idea of finding treasures in our own homes.
I think sometimes we all forget to look at the wonderful things we already own.
I am the same as you. I seem to like things simpler these days.

Have a wonderful weekend, Anci.

xo
Brooke