fredag 7 augusti 2009

Lokalpatriot ? - Local patriot ?

Jag tycker att Stockholm är fint med de gamla husen, allt vatten och den grönska som faktiskt finns här. Jag vill också bara tillägga att jag tycker att det finns många andra fina platser i Sverige :) Det är min hemstad där jag är uppvuxen och fortfarande bor i (även om det är lite utanför själva stora staden.
Men... Jag har en dröm att en gång få bo i ett hus någonstans ute på landet. Jag vet inte var och inte heller hur jag ska få detta hus. Med stor tillit och innerliga böner ??

Hoppas att ni alla får en skön helg med riktig sommarvärme

Stor & varm kram från mig


I think that Stockholm is beautiful with the old houses, all the water and the greenery that really exist. I just wanna add that I like many other places in Sweden too :) This is my hometown where I have grown up in and still lives in (it's a little bit outside the "real" town).
But... I have a dream that I one day will live in a house somewhere in the country. I don't know where and I don't know how I will get it. With much confidence and lots of prayers ?

I hope that you all will have a nice weekend with summerwarmth

A big and warm hug from me

7 kommentarer:

It's a house sa...

Hej och tack för alla fina kommentarer inne hos mig!!! Jag har inte riktigt hunnit skriva tillbaka förrän nu men jag vill att du ska känna dig hjärtligt välkommen till min blogg!

Hemmalycka sa...

Man ska följa sina drömmar och jag tror att vill man något tillräckligt starkt så blir det så :).
Kram Åsa

Elisa Day sa...

Har stora problem med grannarna just nu, drömmer bara om att få bo någonstans där man känner sig trygg och kan slappna av. Kram

Huset vid ån sa...

Visst är Stockholm vackert...men ett rött hus med vita knutar på lander är bra mysigt också!! Önskar dig en riktigt skön helg med mycket sol o värme! Kram Therese

Molly sa...

hoppas att d också får en bra helg :)

Lilla Blanka sa...

Hej goa vän!

Ja Stockholm är en fantastiskt vacker stad!

Samtidigt gillar jag "min" västkust med Göteborg och Bohusläns karga skärgård.

"Plötsligt händer det" vet väl du ;)

Kram
Mia

Elisa Day sa...

Tack för din kommentar! Det är en lång historia om mina grannar. jag har försökt med det mesta tex nu är jag med i styrelsen sen en månad tillbaka. Men jag letar efter nytt boende. Det är bara att jag har så små marginaler. Hyran på andra ställen är ca 1000-2000kr mer i månaden för likande boende och det jag inte råd med. Sen finns det mindre lägenheter ute i "buschen" som är billigare men dom har jag inte lust att flytta till. men jag letar vidare. Hoppas du någon gång får bo i ditt drömhus Kram